Tag Archives: motivasi

artscience museum

2019 A Year in Review: Menjadi yang Terbaik

Agak telat ya buat nulis review mengenai yang terjadi setahun kemarin. Secara sekarang udah di awal tahun 2020 dan bulan Januari sudah mau habis pula!

😀

But, it is okay-lah. Because there are lots of stories I want to share with you. Many things happened, many things changed, and I feel that I grew up a lot this year. Even, I never imagined that I could get into this stage.

Continue reading

One Year in Review: Belajar Makin Tangguh

Udah pertengahan Januari 2019 aja dan aku baru sempat menulis di blog tercinta ini. Padahal resolusiku di tahun 2019 ini adalah rajin #updateblog.

Jangankan update blog, tadinya aku mau bikin satu foto satu hari di Instagram. Namun, apa daya idenya buntu. Plus, alasan lain adalah biar foto yang diunggah lebih berkualitas sih.

Well anyway, I want to say that 2018 is one of the best years I’ve ever enjoyed. Haha, I don’t know, it seems every year I always called as one of the best years. Itu tandanya mensyukuri segala nikmat yang ada di setiap tahun ya! Sebab, setiap tahun punya hal positif dan negatif yang bakal kita alami atau kita bikin sendiri.

And, this years especially had already given so much special things. Especially several months to end of year, I feel that I spreaded the positive vibes to my surrounding. And, I received the positive feedbacks too.

Continue reading